• Εξοπλισμός
  • Τέντες
  • Πτυσσόμενες

Οι πτυσσόμενες τέντες μπορούν να τοποθετηθούν τόσο μεμονωμένα, όσο και ενωμένες μαζί, για να καλύψουμε την επιθυμητή επιφάνεια. Ανάμεσα στις τέντες και στις ενώσεις τους τοποθετούνται ειδικά λούκια, με σκοπό να απομακρύνουμε τα νερά σε πιθανότητα βροχής. Οι διαθέσιμες διαστάσεις είναι: 3x3, 4.5x3 και 6x3.

Μεταλλική Τέντα 3 Χ 3!

Ανοιχτή μεταλλική τέντα 3 Χ 3. Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα. Προσφέρουμε τόσο μεταλλικές τέντες όσο και τέντες αλουμινίου ανάλογα με την επιθυμία του πελάτη.

Τέντα Πτυσσόμενη βαρέως τύπου διαστασεως 6 Χ3!

Τέντα για την κάλυψη εκδηλώσεων τόσο από βροχή όσο και από τον ήλιο! Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από μέταλλο υψηλής αντοχής και το πανί όλων των τεντών είναι αδιάβροχο και black out για την καλύτερη προφύλαξη σας τόσο από την βροχή όσο και από της ακτίνες του ηλίου.

Τέντα Αλουμινίου- πάνω όψη σκελετού!

Εικόνα του σκελετού της τέντας όταν είναι κλειστή! Ο σκελετός είναι από αλουμίνιο υψηλής αντοχής. τα πλαστικά μέρη της τέντας από πλαστικό υψηλής αντοχής και υπάρχουν ανταλλακτικά για ότι και να προκύψει σχετικά με την τέντα σας.

Τέντα Αλουμινίου - Σκελέτος τεντας!

Σκελετός τέντας μισάνοιχτος κατά την διάρκεια τοποθέτησης του πανιού! Ο σκελετός είναι κατασκευασμένος από κράμα αλουμινίου υψηλής αντοχής. Υπάρχει η δυνατότητα για αντικατάσταση οποιουδήποτε εξαρτήματος της τέντας σε περίπτωση σπασίματος αυτού.

Τέντα Αλουμινίου - Πόλος τεντώματος του πανιού!

Κύριος πόλος τεντώματος του πανιού! Οι τέντες διαθέτουν ενσωματωμένο μηχανισμό για το καλύτερο τέντωμα του πανιού το οποίο γίνετε με μια σούστα που υπάρχει στο εσωτερικό του σκελετού και μέσω του μηχανισμού  αυτού μπορούμε να την τεντώνουμε όποτε αυτό χρειάζεται.

Τέντα Αλουμινίου - Χιαστή σιδερά!

Όψη των χιαστή σιδήρων των τεντών που αποτελούν την κυρίως δομή των τεντών! Τα χιαστεί  σίδερα της τέντας ενώνονται με ειδικά πλαστικά εξαρτήματα για την καλύτερη και ευκολότερη χρήση της τέντα στο άνοιγμα της.

Τέντα Μεταλλική - Ανοιχτός σκελετός τέντας!

Όψη σκελετού της τέντας όταν είναι ανοιχτή! Έχουμε μια εικόνα του σκελετού της τέντας σε πλήρη ανάπτυξη χωρίς να έχει ενσωματωμένο το πανί της επάνω

Τέντα Αλουμινίου - Ποδιά κλειστής τέντας !

Εικόνα των ποδιών της τέντας όταν είναι κλειστή! Η τέντες κλείνουν εύκολα και γρήγορα και με την προθήκη της κουκούλα μεταφοράς τους γίνετε ευκολότερη τόσο η μεταφορά όσο και η αποθήκευση τους

Πανί μεταλλικής τέντας!

Εικόνα του πανιού της τέντας στο σημείο που κολάι στον σκελετό! Στα σημεία που το πανί κολάι στον σκελετό της τέντα είναι διπλό για να αντέχει σε τυχών σύρσιμο (υπάρχει τριβή) κατά την μεταφορά της τέντας

Πλήρη μεταλλική τέντα μισάνοιχτη!

Εικόνα μισάνοιχτης τέντας! Το πανί της τέντας είναι ενσωματωμένο πάνω της και έτσι το άνοιγμα της γίνετε εύκολα και σε πολύ μικρό χρόνο. 

Πλήρη μεταλλική τέντα μισάνοιχτη κατά το άνοιγμα!

Εικόνα κατά την διάρκεια ανοίγματος της τέντας! Εύκολο άνοιγμα. Για το άνοιγμα της χρειάζονται μονό 2 άτομα και σε ελάχιστο χρόνο έχετε έτοιμη την τέντα σας.

Πλήρη μεταλλική τέντα ανοιχτή!

Εικόνα μεταλλικής  τέντας ανοιχτής! Τέντα διαστάσεως 4,5 Χ 3. Εύκολη στην τοποθέτηση και την μεταφορά της.

Μεταλλική Τέντα 6 Χ 3!

Εικόνα τέντας ανοιχτής 6 Χ 3! Μεγάλη ποικιλία σε χρώματα. Υπάρχει ακόμα η δυνατότητα κατασκευής της δισκία σας τέντας με χρώματα της αρεσκείας σας κατόπιν παραγγελίας.

Τέντα αλουμινίου - Κύριος πόλος τεντώματος πανιού!

Εικόνα κύριος πόλου μέσα από την τέντα αλουμινίου !Οι τέντες διαθέτουν τον κατάλληλο μηχανισμό για το καλύτερο τέντωμα του πανιού τους

Τέντα αλουμινίου - Εικόνα πανιού στα ποδιά της τέν...

Στα σημεία που το πανί κολάι πάνω στην τέντας υπάρχει η κατάλληλη επίστρωση από βελκρο για να μπορέσει να κωλύσει πάνω στον σκελετό και επίσης υπαρχή διπλή στρώση πανιού για την αντιμετώπιση των τριβών που αναπτύσσονται στο σημείο όταν συρθεί η τέντας.

Τέντα αλουμινίου - Λάστιχα τεντώματος πανιού!

Υπάρχουν λάστιχα περιμετρικά στο πανί για το τέντωμα του!

Τέντα αλουμινίου - Μηχανισμός τεντώματος του πανιο...

Οι τέντες αλουμινίου έχουν μηχανισμό με ελατήριο για το πλήρη τέντωμα του πανιού! Με την περιστροφή του μοχλού στο άνω μέρος του σκελετού μπορούμε να τεντώσουμε η να χαλαρώσουμε το τέντωμα του πανιού πάνω στον σκελετό

Τέντα αλουμνίου - Πλαστικό εξάρτημα κύριος πόλου!

Εικόνα πλαστικού εξαρτήματος του κύριος πόλου!

Τέντα Πτυσσόμενη αλουμινίου!

Εικόνα τέντας αλουμινίου από κάτω!

Μεταλλική Τέντα Πτυσσόμενη!

Εικόνα μεταλλικής τέντας κλειστής! Οι τέντες κλείνουν και με την προστατευτική τους κουκούλα είναι έτοιμες για αποθήκευση. Το μέγεθος τους βοηθά στην αποθήκευση και η προστατευτική κουκούλα βοηθά στην προφύλαξη τους.

Τέντες έξω από την εκκλησία!

Τέντες κατάλληλες τόσο για τον στολισμό έξω από την εκκλησία όσο και για την προφύλαξη από τα καιρικά φαινόμενα!

Τέντες σε αθλητικές εκδηλώσεις!

Τέντες και τραπέζια με καρέκλες σε αθλητική εκδήλωση!

Αθλητική εκδήλωση στο πανόραμα Θεσσαλονίκης!

Τέντες και τραπέζια με καρέκλες σε αθλητική εκδήλωση! Οι τέντες είναι κατάλληλες και  για αθλητικές εκδηλώσεις για την προφύλαξη από τα καιρικά φαινόμενα. Επίσης υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τραπέζια και καρέκλες για της ανάγκες του πελάτη.

 
 

Αποστολή μας ο αφουγκρασμός των αναγκών σας, η διαμόρφωση ποιοτικών λύσεων και η συνεπής υποστήριξη των μοναδικών στιγμών σας.

Get in touch

Μιλήστε μας

Eventful Moments
Ενοικίαση Εξοπλισμού Εκδηλώσεων
Πώληση Χονδρική - Λιανική

Λυκούργου 7, ΤΚ: 57001

Πυλαία - Θεσσαλονίκη

+30 2310420001

+30 2310420001

 +30 6936679323, +30 6937120031

info@moments.com.gr


Info

Τι υποστηρίζουμε

 Γάμος
 Βάφτιση
 Εκδηλώσεις
 Happenings και party
 Εγκαίνια καταστημάτων
 Επαγγελματικές εκδηλώσεις
 Τέντες εκδηλώσεων
 Τέντες συνεδρίων
 Τέντες για κτήματα
 Τέντες για βροχή
 Τέντες για πάρτυ
 Τέντες για catering
 Τέντες για γάμους και βαφτίσεις

Identity

Ποιοί είμαστε

Η Eventful Moments είναι μια νέα δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που ιδρύθηκε με σκοπό να προσφέρει τις υπηρεσίες της στον χώρο του εξοπλισμού εκδηλώσεων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη και απαίτηση σας, με υπευθυνότητα κι επαγγελματισμό.